Livsnyterhagen med Anders Røyneberg @arcticgardener

06. mai
Arcticgardener
Dato 06. mai
Tidspunkt 18:00
Sted Nord-Aurdal folkebibliotek

Velkommen til hageshow med @arcticgardener hos oss! Arrangementet vil forgå i festsalen på Kulturhuset.

Hage- og planteprofil Anders Røyneberg også kjent som @arcticgardener på Instagram, er ute med ny bok om hage og uterom. 

I den nye boka Livsnyterhagen - som dette hageshowet baserer seg på - blir vi med inn i Anders Røyneberg og Erik Schjerven sin frodige, unike og vakre hage på Hadeland. Foredraget er fylt med bilder, film og gode ideer som er enkle å gjennomføre uansett om du har liten balkong eller stor hage. Alle kan lykkes med å grønne opp uterommet sitt, er Anders sin enkle tilnærming i sine foredrag. 

Gjennom foredraget får du:
* Gode balkong- og hagetips
* Inspirerende ideer til krukker og bedd
* Praktiske råd for å lykkes med uterommet
* Tips til gøye hageprosjekter alle kan få til
* Trekning av grønn premie
* Mulighet til å stille Anders og Erik spørsmål og få konkrete råd

Kom og få inspirasjon til uterom som ikke krever all verden av innsats, hvor du virkelig kan senke skuldrene og nyte livet.
Det blir også mulig å kjøpe bok og få den signert. 


Om foredragsholderne:
Anders Røyneberg aka @arcticgardener er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder.

Erik Schjerven er fra Oppland og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og jobber som forretningsutvikler i den lokale næringshagen. Sammen har de skrevet Plantelykke, Plantebonanza, som begge er bestselgere i Norge og oversatt til en rekke språk. Våren 2023 kom deres første hagebok, Livsnyterhagen.

 

Tekst og foto: Astrid Waller