Åpen lesesirkel - Sommeren uten menn

17. juni
Juni
Dato 17. juni
Tidspunkt 17:30-18:30
Sted Nord-Aurdal folkebibliotek

Vi håper både nye og gamle lesere vil komme på lesesirkelen vår!
Denne gangen står boken "Sommeren uten menn" av Siri Hustvedt for tur. Hustvedt har gitt ut flere bøker i sjangrene dikt, romaner, essays og sakprosa.

Forlaget skriver: “Når din mann etter 30 års ekteskap plutselig forteller deg at han ønsker en pause fordi han er blitt forelsket i en ung, fransk kollega, hva gjør du da? Mia Fredricksen får sammenbrudd og reiser hjem til sin mors varme favn. Alene i et leid hus raser hun over skjebnen. Men litt etter litt dras hun nesten motvillig inn i livet til menneskene rundt seg: moren og hennes frodige vennekrets på gamlehjemmet, nabokvinnen med to små barn og en høyrøstet, voldelig ektemann, de djevelsk utspekulerte tenåringsjentene hun underviser i lyrikk. Når sommeren uten menn nærmer seg slutten, er Mia ikke tristere, snarere klokere, for hun vet hva hun vil kjempe for og på hvilke premisser.”

Det er en fordel å ha lest boka i forkant, da det blir enklere å være med i refleksjonene og diskusjonen rundt boka. Likevel er du hjertelig velkommen om du bare har lest litt, er nysgjerrig, eller om du bare ønsker å være sosial.

Vi serverer te, kaffe og noe ved siden av.

Boka kan du selvfølgelig låne hos oss. Velkommen!