Åpen lesesirkel - Krystallslottet

15. april
April
Dato 15. april
Tidspunkt 17:30-18:30
Sted Nord-Aurdal folkebibliotek

Vi håper både nye og gamle lesere vil komme på lesesirkelen vår!
Denne gangen leser vi Jeannette Walls' "Krystallslottet. Boken er en selvbiografisk roman og ble en internasjonal bestselger.

Forlaget skriver: “Et familieportrett utenom det vanlige - en selvbiografisk roman. Walls skriver om sin oppvekst i hendene på eksentriske, nomadiske foreldre. Faren Rex er alkoholiker og moren, Rose Mary, er kunstner og lettere gal. Hun prioriterer maling og litteratur fremfor morskap: "Hvorfor bruke en ettermiddag med å tilberede et måltid som forsvinner i løpet av en time, når man på samme tid kan male et bilde som varer evig?" spør hun. Dermed er det duket for kattemat, melon og popkorn til middag. Rex er varm og kjærlig, men når han blir full blir han destruktiv, upålitelig og til tider voldelig. Walls beskriver i fascinerende detalj om hvordan det var å vokse opp i en familie som stadig er på flyttefot. Foreldrene er i stor grad motivert av innfall og paranoia, så barna; Jeannette, hennes bror og to søstre, er mye overlatt til seg selv.”

Det er en fordel å ha lest boka i forkant, da det blir enklere å være med i refleksjonene og diskusjonen rundt boka. Likevel er du hjertelig velkommen om du bare har lest litt, er nysgjerrig, eller om du bare ønsker å være sosial.

Vi serverer te, kaffe og noe ved siden av.

Boka kan du selvfølgelig låne hos oss. Velkommen!