BOKOMTALE

Arvingen

 
Forfatter/utgiver: Anne Gunn Halvorsen og Randi Fuglehaug
Omtalt av: Torill Johme

Skam møter Gossip Girl i ny ungdomsbok!

I denne boken møter vi Lena, 17 år, som begynner på den fasjonable Elisenberg skole på Oslos beste vestkant. Av alle ting kommer hun i klasse med de kongelige tvillingene kronprins Karl Johan og prinsesse Margrethe.

Lena har akkurat flyttet med familien fra Tønsberg, og hun har flere hemmeligheter med seg i bagasjen. Disse hemmelighetene avsløres underveis i historien. Hun var blant annet den anonyme eieren og driveren av bloggen Njus i Tønsberg, som avslørte hemmeligheter og pinlige situasjoner og forhold blant andre ungdommer i Tønsberg. Og er egentlig Theodor lillebroren hennes?

Vi skjønner ganske fort at Lena blir forelsket i kronprins Karl Johan og at det er gjensidig. Men Lena spinner seg inn i et nett av løgner for å holde på alle hemmelighetene sine, og å komme seg ut av dette nettet er nok ikke så enkelt.

Dette er en spennende fortelling som ligner veldig på historien til vår egen Mette Marit og kronprins Håkon. Vel verdt å lese for alle som liker å lese morderne historier om festing, forelskelser og kongelige! Jeg gleder meg i alle fall allerede stort til bok nr. 2 i serien kommer!

Les flere bokomtaler