Utlevering av bøker

Nå får du mulighet til å låne/hente bøker, lydbøker og filmer!

Etter avtale kan du nå komme til oss for å få utlevert bøker, lydbøker og filmer utenfor biblioteket hverdager kl. 11-15.

For å hente bøker MÅ du ha gjort en avtale med oss på forhånd. Send en e-post til bibliotek@nord-aurdal.kommune.no med hva du har lyst til å låne. Gå gjerne inn på www.valdresbiblioteka.no/nord-aurdal og søk opp om det du vil låne er tilgjengelig. Du kan også sende oss en melding på Facebook eller ringe oss på tlf. 61 35 90 20. Biblioteket får ikke lånt inn bøker fra andre bibliotek enda, men vi håper at dette kommer igang igjen om ikke alt for lenge.

Vi låner ut det du vil ha og legger det i en pose. Vi blir enige om dato og klokkeslett for når du kan komme og hente bøkene. Det kan være mange andre som også vil låne, vi ber deg derfor om å være presis. Bokposen din ligger på et bord rett innenfor inngangen til kulturhuset slik at du kan plukke den opp.

Hvem kan få dette tilbudet? Alle kan få dette tilbudet! Dermed kan det bli litt ventetid på utlevering, håper du har forståelse for det. Hvis du kjenner noen som trenger dette ekstra mye nå, kan du gjerne tipse dem.

Hva med smitte? Denne løsningen har vi gått gjennom sammen med kommuneoverlegen i Nord-Aurdal. Vi har bestemt at alle innleverte bøker skal være i bokkarantene i minst en uke før de lånes ut igjen. Inne på biblioteket er det bare én ansatt. Hun desinfiserer overflater som har vært i bruk, for eksempel skranke og dørhåndtak, hver dag. Du kan IKKE hente bøker hos oss hvis du er i isolasjon.

Vi håper dette blir en god løsning for alle, og vi skal gjøre vårt aller beste for at du skal få låne bøkene du ønsker :-)