Sommerles 2019

Bli med på sommerens kuleste lesekampanje: sommerles.no. Kampanjen varer fra 1. juni til 31. august, og er for alle barn som går i 1.–7. klasse. Registrer hva du har lest på sommerles.no og kom innom biblioteket for å hente flotte premier!

Kickoff: onsdag 29. mai kl. 10.30 – 11.00 med et direktesendt show som strømmes via YouTube. NB: Lyden kommer etter 3 minutter!

Du registrer deg på sommerles.no og lager en profil – sammen med en voksen hjemme hos deg. Etterpå kan du registrere bøker du har lest (siden 1.juni), få lesetips og følge med på hva vennene dine leser. Du kan også lese en superspennende fortsettelses-fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Et nytt kapittel vil komme på nettsiden hver uke. Samtidig henger vi opp nytt kodeord i biblioteket. Dette kan du bruke på nettsiden.

Du kan velge å lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneseriebøker, eller du kan bli lest for av noen andre - all lesing teller og gir deg poeng. For hver bok du leser og registrerer på sommerles.no får du XP (poeng) og går etterhvert opp i level. Du kan få både kule digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og små premier som du henter på biblioteket.

Lørdag 31. august blir det avslutning på kampanjen der Klovnen Knut kommer og kanskje vanker det en ekstra stor premie til en av deltagerne!

Foresatte / foreldre: Sjekk altom.sommerles.no for mer info - og besøk biblioteket for lesetips og hjelp til å komme i gang!