Aktivitet - Nord-Aurdal Folkebibliotek

Bokbad med Victoria Bø

 
Start: 18:00 Slutt: 19:00 Sted: Nord-Aurdal folkebibliotek

Mandag 3. juni kommer Victoria Bø til oss for å samtale med Ivar Brynildsen om den nyeste boka si "Jeg vet meg et land".

I denne boka møter vi Eilif A. Abelsen, som er 24 år og musiker. Han er mager, lungesyk og usikker på hvordan han kan gjøre en innsats i motstandskampen. Han ender opp som organist i Valdres, og gjennom kirkemusikken utfører han motstandsarbeid på sin måte, ved valg av salmer og ved i snike inn musikalske referanser til radiostemmen fra London. 

Victoria er forfatter og bor og jobber i Oslo. Moren og faren hennes kommer fra henholdsvis Slidre og Vang, og hun har derfor en sterk tilknytning til Valdres. "Jeg vet meg et land" er hennes femte roman.

Jeg Vet Meg Et Land