Aktivitet - Nord-Aurdal Folkebibliotek

Avslutningsfest for Sommerles

Start: 11:00 Slutt: 15:00 Sted: Nord-Aurdal folkebibliotek og Vestre Slidre Folkebibliotek

Velkommen til avslutningsfest for Sommerles 2019!

Klovnen Knut kommer til Nord-Aurdal folkebibliotek og til Vestre Slidre folkebibliotek med forestillingen Klovnen Knut sitter barnevakt, og i tillegg blir det trekning og utdeling av gavekort. I Slidre får vinneren et gavekort på kr. 1.000 sponset av Valdres Sparebank.

I denne forestillingen gjør Klovnen Knut et helhjertet forsøk på å sitte barnevakt for babyen Kristian. Det kan vel røpes såpass at verken bleieskift eller mating går helt etter planen, men at det heldigvis blir tid til å kikke nærmere på innholdet i Kristians lekekasse… Dermed er det duket for både humor, magi og estetiske innslag.

Denne forestillingen passer for barn fra 3 til 10 år, og voksne. Ypperlig familieunderholdning.

Velkommen!!!